Energetski certifikati

Ukoliko Vam je potrebna izrada energetskog certifikata, energetski pregled Vašeg objekta ili savjet na koji način koristiti ili sanirati Vaš objekt kako biste potrošili manje energije – obratite nam se s povjerenjem. Pri pregledima imamo mogućnost korištenja termografske kamere zadnje generacije, a na taj način se dobije stvarno a ne računsko stanje Vašeg objekta i energije koju trošite. Preporučene mjere uštede energije na ovaj način se provode na mjestima gdje se energija najviše gubi te je povrat Vaše investicije vremenski najkraći.

Također smo u mogućnosti s obzirom na trenutačni energetski razred Vašeg objekta, izraditi kompletnu studiju te koncepte financiranja i studija izvodljivosti zahvata na objektu, kako bi postigli maksimalne uštede u odnosu na ulaganje, sa što kraćim povratnim periodom investicije.

S ovakvim pristupom energetski pregled i izrada energetskog certifikata nisu trošak, nego ulaganje koje će Vam se brzo vratiti. Ukoliko trebate samo “papir”, sad kad ste sve pročitali, moramo Vam reći da ste na krivom mjestu.

Broj ovlaštenja Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja: P-457/2013

Energetski pregled x   Energski pregled  Termografija 1

Termografija 2    Termografija 3   Termografija 4