Nadzor i projektiranje

Zašto smo totalno drukčiji od drugih?

Za nas je nadzor ponajprije inženjerski posao i poduhvat,  a tek tamo daleko na kraju posao u kojem se potpisuje građevinski dnevnik i završno izvješće Nadzornog inženjera. Tokom nadzora građenja koristimo najsuvremenije uređaje koji nam pomažu u osiguranju kvalitete, koju ste Vi kao investitor platili. Bilo da se radi o detektoru armature, infracrvenim bezkontaktnim i sondažnim termometrima za kontrolu kod ekstremnih temperatura ljeti i zimi, sklerometru za nerazorno određivanje loših mjesta u betonskoj konstrukciji, termografskim kamerama za kontrolu ugrađene izolacije, stolarije, ravnih krovova, hladnih mostova itd…

Za poslove projektiranja pažljivo smo odabrali svoje suradnike, koji svojim pozamašnim referentnim listama garantiraju da ćete od projekta dobiti baš ono što ste željeli, u roku i po cijeni koju ste u početku odredili.

Znamo da ne tražite najskuplje usluge, ali ako tražite najjeftinije, moramo Vas obavijestiti da se nalazite na krivom mjestu. Razliku od najjeftinije do naše cijene rado ćemo Vam vratiti u Vaš džep tokom projekta dobivenom kvalitetom i kvalitetnim inženjerskim rješenjima.

Novost koju nudimo svim našim klijentima u paketu usluga nadzora ili projektiranja je Box Timeline usluga.  U svakom trenutku znati ćete što se događa s Vašim projektom.  Jedino što Vam je potrebno je računalo ili smartphone. Više o Box Timeline usluzi pročitajte OVDJE.

Za kvalitetu Vašeg budućeg objekta, obratite nam se s povjerenjem.